Cold process zeep 100% Olive

Artikel 1 van 5 Volgende
€ 4,99 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Gemaakt van 100% olijfolie
 Geen chemische opvulmiddelen
 Bevat geen bewaarmiddelen
 Milieuvriendelijk
Vegan

Introductie

Deze zeep wordt gemaakt van 100% pure olijfolie, ook wel Castile zeep genoemd. Dit is de meest milde zeep die je kan gebruiken voor je huid. Olijfolie is de zachtste en meest voedende olie die gebruikt wordt bij het maken van zeep. Dit is een ideale zeep voor mensen die snel last hebben van een geïrriteerde huid door het gebruik van parfum. Deze zeep bevat geen enkele geur- of kleurstof.

Onze zepen zijn milieuvriendelijk omdat er geen plastic fles aan te pas komt. Een stuk zeep gaat ook veel langer mee dan douchegel, wat dus ook weer veel plastic verpakkingen scheelt. Wij gebruiken alleen ingrediënten die nodig zijn om zeep te maken, geen goedkope opvulmiddelen. Niets dan verwennerij dus!

Zeep heeft tijd nodig om te 'rijpen' voor je het kan gebruiken. Bij een gemiddelde zeep duurt dit vier tot zes weken. Om een goed stuk Castile zeep te krijgen, duurt dit proces wel zes tot twaalf maanden. Je kan Castile zeep ook vroeger gebruiken, maar hoe meer geduld je hebt, hoe milder de zeep wordt én hoe meer hij gaat schuimen. Wij plaatsen onze Castile zeep na acht maanden in onze webshop.

 

Gebruiksaanwijzing

Deze zeep zal uit zichzelf iets minder hard schuimen dan de gemiddelde douchegel die je gewend bent . Dit komt omdat er hier geen chemische schuimmiddelen aan toegevoegd zijn. Wil je toch lekker veel schuim? Gebruik dan een douchespons. Bewaar de zeep op een doge plek, zoals bijvoorbeeld in een zeepbakje, dan zal het langer meegaan. 

 

Beschrijving

De geur is heel neutraal, omdat er geen geurolie aan toegevoegd wordt.

Verkooppunten

Indien je in de buurt van Berchem woont kan je ook bestellen via Vers van hier. Hier kan je een selectie van de producten van Horizon Soaps kopen. 

Versvanhier

 

Free gift!

Bij een bestelbedrag van minimum €40 worden er gratis samples mee opgestuurd!

Verzendkosten

In België:

€ 3.95 naar een GLS pick-up point.
€ 4.95 naar een thuisadres of een kantoor.

In Nederland:

€8.49

GRATIS bij een bestelbedrag boven de €50 (enkel in België).

 

In de pers

Soapqueen

 

© 2017 - 2023 HorizonSoaps | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel