Cadeaubon €10

Artikel 1 van 7 Volgende
€ 10,00 (inclusief btw)

 Origineel cadeau
 Kan  je last-minute kopen
 De bestemmeling is hier altijd blij mee

Introductie

Soms is het moeilijk om het perfecte cadeau voor iemand te kiezen. Je weet dat de persoon waarvoor je een cadeau uitzoekt wel van lichaamsverzorging en kaarsen houdt, maar je weet niet zo goed van welke geuren juist. Dan is een cadeaubon van Horizon Soaps hét ideale cadeau. Het is nog steeds een origineel cadeau én de bestemmeling kan nog steeds zelf kiezen wat hij of zij graag heeft. 

 

Gebruiksaanwijzing

Je kan een cadeaubon kopen met de waarde van €10, €15, €20, €25, €30, €40 of €50 euro. Je kan er naturlijk ook meerdere kopen. Van zodra je order bevestigt is, krijg ik daar een mailtje van. Ik verstuur je cadeaubon, waarop een orginele code staat, binnen de 24 uur. Vlak voor de feestdagen probeer ik dit sneller te doen. Jij print de bon af, geeft hem aan de bestemmling en hij of zij vult de code in bij het afrekenen. Simpel!

Op de bon staat 'happy birthday' maar als je dit voor een andere gelegenheid aankoopt, vermeld dit dan zeker in je mailtje. Dan passen we dit aan.

 

Verkooppunten

Indien je in de buurt van Berchem woont kan je ook bestellen via Vers van hier. Hier kan je een selectie van de producten van Horizon Soaps kopen. 

Versvanhier

 

Free gift!

Bij een bestelbedrag van minimum €40 worden er gratis samples mee opgestuurd!

Verzendkosten

In België:

€ 3.95 naar een GLS pick-up point.
€ 4.95 naar een thuisadres of een kantoor.

In Nederland:

€8.49

GRATIS bij een bestelbedrag boven de €50 (enkel in België).

 

In de pers

Soapqueen

 

© 2017 - 2023 HorizonSoaps | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel