Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van Horizon Soaps

Geldig vanaf 1 januari 2018

Horizon Soaps is gevestigd te Adriaan Brouwerstraat 37, 2900 Schoten in België. Dit is géén bezoekadres. U kan ons een mail sturen via info@horizonsoaps.be, of telefoneren via 0494/88.47.29. Wij staan ingeschreven bij de Belgische Kruispuntbank van Ondernemingen onder BE0629963035.

 

1. Toepasselijkheid

1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Horizon Soaps zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing.

1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze Voorwaarden aanvaardt.

1.3 Van het in deze Voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven.

1.4 Alle rechten en aanspraken, zoals in deze Voorwaarden en in eventuele nadere overeenkomsten ten behoeve van Horizon Soaps worden bedongen, worden evenzeer bedongen ten behoeve van door Horizon Soaps ingeschakelde tussenpersonen en andere derden.

 

2. Aanbiedingen/overeenkomsten

2.1 Alle aanbiedingen van Horizon Soaps zijn vrijblijvend en Horizon Soaps behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen.

2.2 Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door Horizon Soaps. Horizon Soaps is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, deelt Horizon Soaps dit mee binnen tien (10) werkdagen na ontvangst van de bestelling.
2.3 Producten worden pas verzonden na ontvangst van betaling.
2.4 Aanbiedingen van Horizon Soaps gelden niet automatisch ook op nabestellingen.

 

3. Prijzen en betalingen

3.1 De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in Euros, inclusief BTW en exclusief handlings- en verzendkosten, eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.

3.2 Betaling dient onmiddellijk te geschieden. 

3.3 Betaling kan geschieden met Bancontact, Visa of Mastercard. 

 

4. Levering

4.1 De door Horizon Soaps opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voorzover dat noodzakelijk is.

4.2 De levering van de producten geschiedt op de plaats en het tijdstip waarop de producten gereed zijn voor verzending aan u.

4.3 Het is uw verantwoordelijkheid om aan Horizon Soaps uw correcte gegevens te verschaffen. Wij kunnen in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden indien uw pakket op een verkeerd adres geleverd wordt. 

4.4 Wij verzenden uw pakket uiterlijk twee werkdagen na ontvangst van de bestelling. 

 

5. Herroepingsrecht

5.1 U heeft 14 dagen de tijd om zich te bedenken. Hiervoor dient u dit formulier in te vullen en ons te bezorgen binnen de 14 dagen. Let wel, wij accepteren enkel ongebruikte producten die in de originele, ongeopende verpakking zitten.

 

6. Intellectuele en industriële eigendomsrechten

6.1 U dient alle intellectuele en industriële eigendomsrechten welke rusten op de door Horizon Soaps geleverde producten geheel en onvoorwaardelijk te respecteren.

 

 

Als u een bestelling plaatst, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Horizon Soaps.

 

 

Verkooppunten

Indien je in de buurt van Berchem woont kan je ook bestellen via Vers van hier. Hier kan je een selectie van de producten van Horizon Soaps kopen. 

Versvanhier

 

Free gift!

Bij een bestelbedrag van minimum €40 worden er gratis samples mee opgestuurd!

Verzendkosten

In België:

€ 3.95 naar een GLS pick-up point.
€ 4.95 naar een thuisadres of een kantoor.

In Nederland:

€8.49

GRATIS bij een bestelbedrag boven de €50 (enkel in België).

 

In de pers

Soapqueen

 

© 2017 - 2023 HorizonSoaps | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel