Over ons

Welkom bij Horizon Soaps, waar we jou een unieke ervaring bieden met onze met liefde gemaakte, handgemaakte producten. We streven ernaar om niet alleen iets moois te creëren, maar ook iets dat je graag aan iemand cadeau zou doen, of zelf met veel plezier zou gebruiken.

Onze producten zijn doordrenkt met zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten. Of je ze nu op je huid aanbrengt of in huis gebruikt, je zult het verschil voelen. Wat ons onderscheidt? Al onze creaties zijn veganistisch en vrij van dierproeven. We geven de voorkeur aan biologische ingrediënten en als we toch chemische elementen nodig hebben, kiezen we altijd voor huid- en milieuvriendelijke opties.

Bij Horizon Soaps streven we niet alleen naar uitzonderlijke producten, maar ook naar een groenere planeet. Daarom produceren we in kleine oplagen, zodat alles vers blijft. We zijn milieubewust en minimaliseren ons gebruik van verpakkingen zo veel mogelijk.

Oh, en waar komt die naam vandaan? Simpel, eigenlijk. Ik ben Kim, en een ander woord voor 'horizon' is 'de kim'. In onze begindagen maakten we voornamelijk zeep, dus de naam Horizon Soaps was snel gekozen. Hoewel we nu een breed scala aan producten aanbieden, hebben we de naam behouden vanwege de vlotte klank en de betekenis die het voor ons heeft.

Geniet van het shoppen en aarzel niet om ons een berichtje te sturen als je vragen hebt. We kijken ernaar uit om jouw Horizon Soaps ervaring onvergetelijk te maken! 🌿✨